Да бъдеш млад предприемач може да бъде наистина стресиращо, особено когато

...
Да бъдеш млад предприемач може да бъде наистина стресиращо, особено когато
Коментари Харесай

7 неща, с които младите предприемачи си губят времето

Да бъдеш млад бизнесмен може да бъде в действителност стресиращо, особено когато започнете да осъзнавате с какъв брой малко време разполагате в границите на един ден.

От вас ще зависи ръководството на повече задания и отговорности, в сравнение с по всяко време било във вашия живот. С присъщия възторг за всички млади експерти, вие ще приемете първите си планове драговолно и без да усетите, ще започнете да работите през уикендите и до късните часове на деня, единствено и единствено, с цел да свършите всичко на време.  

Колкото и вълнуващо да ви се коства приключението, което назоваваме предприемачество, напъните, които ще би трябвало да вложите, с цел да поберете всички тези отговорности в границите на един работен ден, носят със себе си извънредно психическо и физическо натоварване.

За да бъдете сполучливи, ще би трябвало да се научите да управлявате времето си, а това изисква адресирането на най-често срещаните способи, по които младите бизнесмени си губят времето:

1. Импровизация

Знаете ли какво би трябвало да извършите, когато пристигнете в офиса, или просто пробвате да се адаптирате към обстановката на място? Младите бизнесмени постоянно биват теглени в разнообразни направления през целия ден, било то от техните чиновници, сътрудници или снабдители, всеки един от които търси помощ за разрешаването на всевъзможни проблеми.

И надлежно, тези предприемачи са по-склонни да заобикалят съставянето на прелиминарен проект за деня. Това е грешка, която прави извънредно мъчно постигането, а даже и разбирането, на вашите съществени цели.  Значително по-добре е да отделите 15 минути при започване на деня(или в миналата вечер), с цел да очертаете вашите цели за деня и да опишете по какъв начин ще ги извършите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР